Identity Studio.

Webbureau.
Identity Studio

Vores Webbureau, Identity Studio, er et webbureau med flere års erfaring inden for webdesign. Webbureauet specialiserer sig især i samarbejde mellem de baltiske lande og Danmark. Vi har dog også arbejdet med og leveret projekter til både Sverige og England. Vores webbureau benytter kun professionelle designere og webudviklere med minimum 5 års erfaring, og ved brug af ekspertisen fra danske og baltiske konsulenter, kan webbureauet tilbyde billige høj kvalitets løsninger til vore kunder. Kontakt vores webbureau igennem kontaktformularen, send en mail eller ring til os på +45 41196538

Webbureau

Flere faktorer gør sig gældende, når man skal vælge et webbereau som opfylder éns ønsker og behov. Det er vigtigt at klarlægge et budget og fastslå projektets vigtigste parametre. Overvej om du har behov for at udvide eller ændre din hjemmeside og ligeledes hvem din målgruppe er. Ofte har hjemmesideejeren en fornemmelse for hvilke kunder besøger hjemmesiden og har muligvis indblik i kundernes reaktion på samme. Vi anbefaler at udarbejde statistik over besøgende på din hjemmeside ved hjælp af Google Analytics. Vi anbefaler, at du eller dit webbureau gennemfører analyser over mest besøgte sider samt hvilken information dine besøgende oftest bruger på din side. Analysen giver overblik over kunders behov og hvad der skal fokuseres på, når hjemmesiden skal ændres..

Analyse

Vores webbureau, Identity Studio, tilbyder en analyse af din hjemmeside ganske gratis, fordi vi erfaringsmæssigt ved at en sådan analyse hjælper med at sætte fokus på nødvendige designtiltag.. Hvis du endnu ikke har en hjemmeside og vil oprette en, anbefaler vi at oprette en ”simpel hjemmeside”. Du kan se pakkeløsningen for en ”simpel hjemmeside” som tilbydes af Identity Studio. Der er sjældent behov for at begynde med en ”professionel hjemmeside”, da det på forhånd er svært at vurdere kunders behov eller reaktion. Det er nemmere og billigere at opgradere senere, når man er sikker på at ens hjemmeside virker og har den ønskede effekt. Du er altid meget velkommen til at kontakte vores webbureau med spørgsmål og forespørgsler.

Projektledere

person

Martin
Internationale projekter
martynas@idst.dk
kun e-mail
person

Karolis
Dansk projektleder
kbu@idst.dk
+45 41 19 65 38
person

Aukse
UI ekspert
a.hansen@idst.dk
Kun e-mail
person

Vaidotas
Norge projektleder
vj@idst.no
+47 93 98 14 70

Vores kunder

client
client
client
client
client
client