Webløsninger

Webshop

Med en webshop har du mulighed for at udvide din virksomhed og tiltrække flere kunder der i dag i stigende grad vælger en bekvem og en hurtig måde at handle på. IDST tilbyder billige kvalitets webshopløsninger, vi har flere års erfaring med webshops, og vi bestræber os på at levere unikke designløsninger lige efter kundens behov.

Simpel hjemmeside i CMS

Vores designere har som minimum 5 års arbejdserfaring.  Vi sætter os grundigt ind i kundens behov og skræddersyr et hjemmeside-design i WordPress, Joomla eller Drupal CMS systemer. Vi inddrager ligeledes brugervenlighedskonsulenter i design ­-og udviklingsprocessen for at sikre hjemmesidens optimale funktionalitet.  Du kan finde vores hjemmeside design-løsninger udstillet i produktporteføljen eller ved at klikke her PRODUKTPORTOFØLJEN.

Professionel hjemmeside i CMS

Vi tilbyder udvikling af professionelle hjemmesider i CMS systemer herunder, Drupal, WordPress, eller Joomla. Vores designere har som minimum 5 års arbejdserfaring med at udvikle professionelle hjemmesider til små og mellemstore virksomheder. Vores kunder inddrages under hele udviklingsforløbet, da et tæt samarbejde med kunderne, efter vores erfaring, giver det bedste resultat.

Mobil applikation

Mobil applikation – marked er særdeles hastigt voksende i dag. Derfor kan der opstå et behov for at forbedre sin markedsandel og på den måde holde trit med sine konkurrenter.  IDST er dedikerede til at udvikle mobile App’s specifikt efter dine og din målgruppes behov. Vi har den nødvendige erfaring i at rådgive dig for at træffe de nødvendige beslutninger, og vi kan garantere, at din App bliver relevant og brugbar for din målgruppe.

IT konsulenter

Dit projekt vil blive tilknyttet en dansk IT konsulent, så der ikke opstår kommunikationsbrister mellem udvikleren og dig. Vores udviklere har arbejdserfaring i udlandet, og vi kan tilbyde kvalitetsudvikling til en lav pris, når sammenlignet med udviklingspriser på det danske marked.